Keitä Honkajoella kasvaa? Meitähän oli alkuaan kuusi, jotka ekaluokan aloitimme, ja viidenneltä tuli seitsemäs. Tämä kertoo jo jotain: kovin paljon ei väki vaihtunut.

Viimeisten tietojen mukaan asuinpaikka on yhdellä edelleen Honkajoki, yhdellä naapurikaupunki Kankaanpää, yhdellä Rauma, ja Helsingissä ja Tampereella asuu kummassakin kaksi.

Atk-alalla toimii kaksi ja puoli. Se puolikas on kodinkonemyyjä, joka aiemmin oli atk-liikkeessä ja nytkin kai hoitaa eritoten tietokonemyyntiä. Yksi on sosiaalityöntekijä, yksi lastenhoitaja, yksi myyjä ja sitten vielä yhdellä on oma firma joka korjaa moottoreita. Ei oikeastaan huono saldo: kaikki sentään töissä ja maksavat veroja. Ainakaan minun tietooni ei ole tullut mitään ongelmiakaan.

Lapsia on yhdellä neljä ja toisella kaksi. Naimisissa ilman lapsia on kolme - ainakin oletan, että olisin kuullut lapsista. Yksi on sinkku. Yhdestä en tiedä.

Huoltosuhde tippuu - olemme 33-vuotiaita, ja lapsia tuntuu olevan vähemmän kuin yksi per nassu. Pitäisi olla kaksi kullakin, jotta väkimäärä pysyisi vakiona.

Yhteenvetona kumminkin Honkajoella kasvoi kelpo kansalaisia. :=)

(Kiitokset oluenjuojalle, jonka tietojen perusteella koostin listan.)